PREDSJEDNIK VLADE RH ANDREJ PLENOVIĆ U KOPRIVNICI

KOPRIVNICA – U organizaciji Večernjeg lista i partnera u Koprivnici je ovog ponedjeljka, 20. rujna 2021. godine održana konferencija “Hrvatska kakvu trebamo – Ekonomska politika u funkciji podizanja konkurentnosti gospodarstva” kojoj je nazočio i predsjednik Vlade RH Andrej Plenković te potpredsjednik Vlade i ministar financija Zdravko Marić, ministar mora, prometa i infrastrukture Oleg Butković te ministrica regionalnog razvoja i fondova EU Nataša Tramišak.

Nakon konferencije, u sjedištu Koprivničko-križevačke županije održan je radni sastanak sa čelnicima Koprivničko-križevačke županije Darkom Korenom i suradnicima te grada Koprivnice Mišelom Jakšićem i suradnicima, kojem je nazočio i saborski zastupnik Darko Sobota. Na sastanku se razgovaralo o županijskim i nacionalnim projektima koji se provode na području Koprivničko-križevačke županije, Razvojnom sporazumu sjevernih županija, projektima iz Nacionalnog plana za oporavak i otpornost 2021. – 2027. te rješavanju imovinsko-pravnih odnosa u nadležnosti Ministarstva prostornog uređenja, graditeljstva i državne imovine.

Nakon radnog sastanka, predsjednik Vlade i HDZ-a Andrej Plenković te ministar mora, prometa i infrastrukture Oleg Butković sastali su se s načelnicima HDZ-a u Koprivničko-križevačkoj županiji i stranačkim dužnosnicima.