Fran Papac izabran za političkog tajnika Mladeži HDZ-a

SPLIT – Konstituirajuća sjednica Nacionalnog odbora Mladeži HDZ-a održana je u nedjelju, 13. veljače 2022. godine, u Splitu. Na sjednici su izabrani tajnik i četiri potpredsjednika te međunarodni tajnik, a za političkog tajnika Mladeži HDZ-a izabran je Fran Papac, potpredsjednik Županijskog odbora Mladeži HDZ-a Koprivničko-križevačke županije.

Sjednica je održana u hibridnom obliku te su video vezom u radu Nacionalnog odbora Mladeži HDZ-a sudjelovali članovi izbora iz Koprivničko-križevačke županije: predsjednik Mladeži HDZ-a Koprivničko-križevačke županije Ivan Car (Koprivnica) te Nikola Kovačec (Koprivnica) i Ivan Rerih (Virje).

U svom govoru na konstituirajućoj sjednici Nacionalnog odbora Mladeži HDZ-a Fran Papac istaknuo je kako se veseli budućem radu te kako se nalazimo u razdoblju bez izbornih aktivnosti u kojem članovi Mladeži HDZ-a moraju staviti naglasak na međusobnoj suradnji unutar Mladeži, s ciljem kreiranja kvalitetnih mjera za mlade koje će nastaviti stvarati bolje okruženje za mlade u RH. Papac je zahvalio i predsjedniku Mladeži HDZ-a Maksimilijanu Šimraku, te članovim Predsjedništva i Nacionalnog odbora Mladeži HDZ-a na iskazanom povjerenju.

Konstituirajućoj sjednici nazočili su brojni stranački dužnosnici i uzvanici, a u ime Predsjedništva HDZ-a članovima Nacionalnog odbora Mladeži HDZ-a obratio se glavni tajnik HDZ-a Krunoslav Katičić.

Foto: Mladež HDZ-a