Zajednica branitelja HDZ “Gojko Šušak” Koprivničko-križevačke županije

28. svibnja 2019. godine u 17:30 sati u prostorijama ŽO HDZ-a Koprivničko-križevačke županije a Josipa Vargovića 1/II, u Koprivnici, održana je konstituirajuća sjednica Županijskog odbora Zajednice branitelja HDZ-a „Gojko Šušak“ Koprivničko-križevačke županije.

Izabrani su na nove mandatne dužnosti potpredsjednik Zajednice branitelja HDZ-a „Gojko Šušak“ Koprivničko-križevačke županije Krešimir Papac, za tajnika je ponovo izabran dosadašnji tajnik Vlado Radotović, te je za rizničara imenovan Mirko Hanžeković koji će pored navedene dužnosti biti osoba za odnos s medijima, fotografiju, te vođenje i ažuriranje web stranica i stranica na društvenim mrežama.

Predsjednik Zvonko Beljo podnioje izvješće o održanoj izbornoj skupštini Zajednice branitelja HDZ-a „Gojko Šušak“ Koprivničko – Križevačke Županije održane u petak, 2. svibnja 2019. godine s početkom u 19.00 sati u restoranu „Zrinski“ Novi Brežanec 6, Koprivnica.

Donesena je odluka kojom se imenuje koordinator za Grad Koprivnicu gospodin Krešimir Papac, za Grad Đurđevac gospodin Rajko Gašparić i za Grad Križevce gospodin Vlado Radotović koji će pripremiti i organizirati osnivačke skupštine u gradovima i stvoriti uvjete za početak rada Gradskih Odbora Zajednice branitelja HDZ-a „Gojko Šušak“ u roku od 60 dana.

Donesena je odluka da će za sve članove koji popune pristupnicu za prijem u članstvo Zajednice branitelja HDZ-a „Gojko Šušak“, odluku o prijemu donostiti temeljne gradske organizacije gradova Koprivnice, Križevaca i Đurđevca

 

Svi oni koji se žele učlaniti u Zajednicu to mogu učiniti upisom u županijskoj organizaciji Stranke (i Gradskom odboru HDZ-a Grada Zagreba) ili ispunjavanjem online pristupnice:

Pravilnik Zajednice branitelja HDZ-a „Gojko Šušak“ preuzmite ovdje.  Pravilnik je sada novi od skupštine održane 29. rujna 2018. godine i on je sada zamijenjen i usklađen sa Statutom HDZ-a.

Web stranica Zajednice branitelja HDZ-a:  www.branitelji.hdz.hr

Županijsa ZBGŠ nemaju svoje stranice nego rade i objavljuju putem platforme Facebook:

https://www.facebook.com/ZBGS.KCKZ/ gdje se mogu preuzeti i .pdf pristupnica, a link za preuzimanje i na Facebooku i na stranicama ZBGŠ je isti.