PREDANA LISTA ZA ŽUPANIJSKU SKUPŠTINU KOPRIVNIČKO-KRIŽEVAČKE ŽUPANIJE

KOPRIVNICA – “Lista za Županijsku skupštinu koncipirana je tako da se iz imena i prezimena vidi da je naglasak stavljen na nas, dužnosnike te posebno na načelnice i načelnike općina”, rekao je uvodno na konferenciji za medije održanoj u utorak, 27. travnja 2021. godine, predsjednik ŽO HDZ-a Koprivničko-križevačke županije i saborski zastupnik Darko Sobota.

– “Ovo se prije četiri godine pokazalo kao uspješan odabir. No, to su i članice i članovi koji su nositelji aktivnosti na području Koprivničko-križevačke županije, na području Podravine i Prigorja. Naše ambicije, opredjeljenja i planovi za naredne četiri godine vezane su isključivo na ravnomjeran razvoj jedinica lokalne samouprave, njih svih 25 na području Koprivničko-križevačke županije. Sve to ostvarivo je u suradnji s Vladom RH i ministarstvima, a posebno treba istaknuti i korištenje sredstava fondova Europske unije. Ono što se vidjelu u proteklom razdoblju, što se događa i ovih dana, a sigurni smo da će se dogoditi i u narednom četverogodišnje razdoblju, je povlačenje sredstava kojim se daje upečatljiv dojam, što se posebice vidi u općinama u Koprivničko-križevačkoj županiji”, dodao je Sobota.

Konferenciji za medije ŽO HDZ-a Koprivničko-križevačke županije nazočili su i potpredsjednici Damir Felak, Stjepan Milinković ujedno i načelnik Općine Gola te Franjo Poljak, načelnik Svetog Petra Orehovca kao i načelnice Hlebina i Đelekovca Božica Trnski i Štefica Sirutka, načelnici Peteranca Krešimir Matijašić, Virja Mirko Perok i Kloštra Podravskog Siniša Pavlović te predsjednici GO HDZ-a Koprivnica Ratimir Ljubić i GO HDZ-a Križevci dr. Mato Devčić, ujedno i kandidat za gradonačelnika Križevaca. Konferenciji su nazočili i kandidati stranke za gradonačelnika Koprivnice Franjo Marković te gradonačelnika Đurđevca Željko Turbelija.

Nakon konferencije za medije, čelnici ŽO HDZ-a Koprivničko-križevačke županije predali su listu za Županijsku skupštinu Koprivničko-križevačke županije Županijskom izbornom povjerenstvu.