KOALICIJSKI SPORAZUM ZA OPĆINU NOVIGRAD PODRAVSKI

NOVIGRAD PODRAVSKI – Predsjednici Županijskog odbora HDZ-a Koprivničko-križevačke županije Darko Sobota, Županijske organizacije HSU-a Željko Pintar te županijske organizacije Milan Bandić 365 – Stranke rada i solidarnosti Mladen Mađer potpisali su u srijedu, 27. travnja 2021. godine u Novigradu Podravskom Koalicijski sporazum o zajedničkoj suradnji za predstojeće lokalne izbore za područje Općine Novigrad Podravski.

Uvodno se okupljenima obratio predsjednik Općinske organizacije HDZ-a Novigrad Podravski Ivan Kovač, ujedno i kandidat za načelnika Općine Novigrad Podravski:

– “Zahvaljujem svojoj organizaciji i predsjedniku ŽO HDZ-a Koprivničko-križevačke županije Darku Soboti na podrški u kandidaturi za načelnika Općine Novigrad Podravski. Svima nama želja je da naš Novigrad Podravski dignemo na jednu višu razinu kako bismo sutra svi zajedno živjeli bolje. Sad je bitno jedinstvo i zajedništvo”, rekao je Kovač.

Povijesni je ovo trenutka, naglasio je predsjedniku županijskog ogranka Milan Bandić 365 – Stranke rada i solidarnosti Mladen Mađer:

– “Povijesni je ovo trenutak upravo za Hrvatsku demokratsku zajednicu koja u Novigradu Podravskom nije imala načelnika već 10-ak godina. To ćemo sada promijeniti – uz podršku HSU-a i Stranke rada i solidarnosti, HDZ će imati nakon ovih lokalnih izbora načelnika, našeg Ivana Kovača, a naša će zajednička lista dobiti većinu u Općinskom vijeću Općine Novigrad Podravski. To je ono što nam treba kako bi Novigrad Podravski išao naprijed i napredovao u svakom svom kutku, bez obzira gdje tko od nas živi u Novigradu Podravskom, naglasio je Mađer.

Ponosan na ovu suradnju i koalicijski sporazum je i predsjednik županijskog HSU Željko Pintar:

– “Ova koalicija, koju smo službeno i potvrdili našim Sporazumom, ima jednu dobru i kvalitetnu listu za Općinsko vijeće Općine Novigrad Podravski. Naše će lista napraviti dobar rezultat na dobrobit svih stanovnika Novigrada Podravskog za koje ćemo raditi i stvarati u narednom mandatu, kazao je Pintar.

Ova koalicija bit će sprema suočiti se sa svim izazovima, samo s jednim ciljem – razvojem svakog kutka Novigrada Podravskog, rekao je predsjednik ŽO HDZ-a Koprivničko-križevačke županije i saborski zastupnik Darko Sobota, prilikom potpisivanja:

– “Drago mi je što imamo ovakvu koaliciju u Novigradu Podravskom, jer ova općina to zaslužuje. Tu imamo iskustvo, kvalitetu i jedinstvo jer samo tako možemo stvarati i raditi. Vjerujem da to prepoznaju i stanovnici Novigrada Podravskog. Naš kandidat za načelnika Općine Novigrad Podravski Ivan Kovač ima svu moju i potporu svih članova i članica Županijskog odbora, kao i lista naše stranke za Općinsko vijeće Općine Novigrad Podravski. Ovo potpisivanje Koalicijskog sporazuma još je jedan dokaz koliko vjerujemo u našeg kandidata Ivana Kovača i sve Vas koji ste na listi. Vjerujem kako će upravo naš kandidat Ivan Kovač i naša lista vratiti Novigrad Podravski na velika vrata, upravo uz pomoć i naših koalicijskih partnera”, podvukao je Sobota.