POTPISAN KOALICIJSKI SPORAZUM ŽO HDZ-a I MREŽE Nezavisnih lista

KOPRIVNICA – Sporazum o suradnji na lokalnim izborima na županijskoj razini potpisali su ovog utorka, 14. travnja 2021. godine, Županijska organizacija HDZ-a Koprivničko-križevačke županije i MREŽA Nezavisnih lista, koji su potpisali predsjednik ŽO HDZ-a Koprivničko-križevačke županije i saborski zastupnik Darko Sobota te predsjednik MREŽE Nezavisnih lista i župan Koprivničko-križevačke županije Darko Koren. U dvorani Doma mladih u Koprivnici potpisivanju su nazočili i potpredsjednici ŽO HDZ-a Koprivničko-križevačke županije Damir Felak, Stjepan Milinković i Franjo Poljak,  predsjednik GO HDZ-a Koprivnica i zamjenik župana Ratimir Ljubić, predsjednica Zajednice žena HDZ-a “Katarina Zrinski” Koprivničko-križevačke županije i potpredsjednica Županijske skupštine Verica Rupčić, načelnice Općina Hlebine i Đelekovec Božica Trnski i Štefica Sirutka te načelnik Virja Mirko Perok, kao i potpredsjednici MREŽE Nezavisnih lista Đurđica Mustaf i Goran Gregurek, predsjednik županijskog HSU-a i Županijske skupštine Koprivničko-križevačke županije Željko Pintar, predsjednik županijskog HNS-a Goran Pakasin te načelnik Ferdinandovca Vjekoslav Maletić.

– Ovim putem ujedno i najavljujem kandidaturu za još jedan mandat župana Koprivničko-križevačke županije. Moj aktualni zamjenik Ratimir Ljubić je i u narednom mandatu prihvatio izazov kandidature za zamjenika župana. I vjerujem kako ćemo i u naredne četiri godine dobro surađivati. Na izbore za Županijsku skupštinu izlazimo, kao i prije četiri godine, s odvojenim listama: HDZ će imati svoju listu, a MREŽA će imati listu zajedno s Hrvatskom narodnom strankom i Hrvatskom strankom umirovljenika, rekao je Darko Koren.

Vjerujem kako će građani ponovno nam dati povjerenje i za naredni mandat. Prošlotjedni posjet predsjednika naše stranke i Vlade Andreja Plenkovića potvrda je kako se u ovom kraju dobro radi i da naša stranka na regionalnoj razini dobro radi. Naša će stranka na razini Koprivničko-križevačke županije, za čelne ljude općina i gradova istaknuti mlade kandidata, a ljudi će prepoznati napore i dobre namjere. Sad je bitno da odaberemo sigurno, kazao je Darko Sobota.