Lokalni izbori tema sjednica Predsjedništva i Županijskog odbora

VIRJE – Pripreme za lokalne izbore koji će se održati 16. svibnja 2021. godine bili su tema sjednica Predsjedništva i Županijskog odbora HDZ-a Koprivničko-križevačke županije, koje su, u skladu s važećim epidemiološkim mjerama, održane u Društvenom domu u Virju. Sjednice je vodio predsjednik ŽO HDZ-a Koprivničko-križevačke županije i saborski zastupnik Darko Sobota uz potpredsjednike Damira Felaka, Stjepana Milinkovića, Franju Poljaka i Vladu Bakšaja. Sjednici su nazočili i kandidati stranke za predstojeće lokalne izbore te kandidat stranke za župana Koprivničko-križevačke županije Darko Koren kao i kandidat za zamjenika župana Koprivničko-križevačke županije i predsjednik GO HDZ-a Koprivnica Ratimir Ljubić.

Predsjednik Sobota još je jednom naglasio kako svi članovi i članice HDZ-a u Koprivničko-križevačkoj županiji na predstojećim lokalnim izborima trebaju još jednom pokazati snagu i zajedništvo, kao i u svim dosadašnjim izbornim ciklusima:

Hrvatska demokratska zajednica stožerna je stranka hrvatskog naroda i vjerujemo kako ćemo još jednom pokazati kako upravo naša stranka ima najbolje kandidate i najbolje programe. Za mnoge naše općine i gradove kandidati se znaju, no i u ovih još preostalih nekoliko sredina, u narednim će danima biti poznati. Mnogi naši kandidati već rade sa svojim timovima na programu i svemu potrebnom za predstojeću kampanju. Ovom prilikom čestitam svima koji su prihvatili kandidature svojih organizacija, a u svemu imaju i punu podršku i pomoć svih članova i članica Predsjedništva kao i Županijskog odbora HDZ-a Koprivničko-križevačke županije, rekao je predsjednik Sobota.

Na sjednicama se članovima i članicama obratio i kandidat stranke za župana Koprivničko-križevačke županije Darko Koren koji je zahvalio HDZ-u, predsjedniku Andreju Plenkoviću, te posebno članovima i članicama Županijskog odbora HDZ-a Koprivničko-križevačke županije, na čelu s predsjednikom Darkom Sobotom, na potpori njemu i kandidatu za zamjenika župana Koprivničko-križevačke županije Ratimiru Ljubiću.