ODRŽANA 39. PROŠIRENA SJEDNICA ŽO HDZ-a KOPRIVNIČKO-KRIŽEVAČKE ŽUPANIJE

KOPRIVNICA – 39. proširena sjednica ŽO HDZ-a Koprivničko-križevačke županije kojoj su nazočili članovi Predsjedništva, načelnici i načelnice HDZ-a iz Koprivničko-križevačke županije, članovi Izbornog stožera ŽO HDZ-a Koprivničko-križevačke županije te predsjednici Gradskih i Općinskih odbora, održana je u subotu, 28. prosinca 2019. godine u Koprivnici.

Na početku sjednice, predsjednik ŽO HDZ-a Koprivničko-križevačke županije Darko Sobota osvrnuo se na rezultate prvog kruga izbora na županijskoj i nacionalnoj razini te je zahvalio svima na animiranju članstva i simpatizera te pozvao sve da isto učine i u drugom krugu predsjedničkih izbora koji će se održati u nedjelju, 5. siječnja 2019. godine.

“Dobri rezultati prvog kruga i zajedništvo koje smo u prvom krugu pokazali, daju nam podstrek za drugi krug. Još jednom učinimo sve što možemo i ostvarimo zajedno još bolje rezultate u drugom krugu izbora”, rekao je Sobota te zaključio “Svi smo mi Hrvatska, svi smo mi HDZ!”.

Potpredsjednik ŽO HDZ-a Koprivničko-križevačke županije i saborski zastupnik Damir Felak na sjednici je podsjetio kako je u prvom krugu izbora desni politički pol u Hrvatskoj imao dva jaka kandidata dok je ljevica imala samo jednog.

“Bitno je naglasiti što je sve učinjeno tijekom mandata aktualne predsjednice i naše kandidatkinje. Podsjetite ljude na postignuća, razgovarajte!”

Nakon analize rezultata prvog kruga predsjedničkih izbora na području Koprivničko-križevačke županije, zaključeno je kako se vidi rad na terenu svih članova i članica HDZ-a na prostoru Županije te kako će se, na tom pozitivnom trendu, i dalje raditi što će se vidjeti već 5. siječnja 2019. godine.