HVALA SVIM GLASAČIMA!

KOPRIVNICA – Ove nedjelje, 22. prosinca 2019. godine održan je prvi krug izbora za predsjednika Republike Hrvatske. Na prostoru Koprivničko-križevačke županije bilo je 254 biračka mjesta te su obrađena sva mjesta.

Rezultati u Koprivničko-križevačkoj županiji su:

Zoran Milanović 31,29%

Kolinda Grabar Kitarović 26,39%

Miroslav Škoro 24,32%

Mislav Kolakušić 6,15%

Dario Juričan 3,08%

Dalija Orešković 2,81%

Ivan Pernar 2,79%

Dejan Kovač 1,03%

Katarina Peović 0,78%

Anto Đapić 0,16%

Nedjeljko Babić 0,13%

Veliko hvala svim glasačima koji su u prvom krugu predsjedničkih izbora svoj glas dali kandidatkinji HDZ-a Kolindi Grabar Kitarović!

Završimo posao 5. siječnja 2020. godine i nastavimo politiku stabilnosti i kontinuiteta!

Pada potpora ljevici u Koprivničko-križevačkoj županiji!

Članovi i članice HDZ-a Koprivničko-križevačke županije izborne rezultate čekali su i pratili u stranačkim prostorijama u Koprivnici. Rezultate prvog kruga predsjedničkih izbora za drava.info komentirao je predsjednik ŽO HDZ-a Darko Sobota.

“Rezultati su za Hrvatsku demokratsku zajednicu ohrabrujući jer je naša kandidatkinja postigla očekivane rezultate u svim jedinicama lokalne samouprave. Vjerujemo da će Kolinda Grabar Kitarović u našoj županiji pobijediti u drugom krugu izbora. Rezultati dokazuju i to da su birači u našoj županiji, pa i u samom gradu Koprivnici opredijeljeni za desnicu. Kad usporedimo današnje rezultate na županijskoj razini s onima prije pet godina, vidimo da je ljevica dobila 10-ak posto manje glasova”, izjavio je za drava.info predsjednik Sobota.

U nastavku pogledajte video izjavu:

 

izvor: izbori.hr, drava.info