ZAJEDNICA ŽENA HDZ-a “KATARINA ZRINSKI” KOPRIVNIČKO-KRIŽEVAČKE ŽUPANIJE POSJETILA PUČKU KUHINJU

KOPRIVNICA – Povodom Međunarodnog dana volontera, koji se obilježava 5. prosinca, a u sklopu svojih tradicionalnih akcija uoči Božićnih blagdana, članice Zajednice žena HDZ-a “Katarina Zrinski” Koprivničko-križevačke županije, predvođene predsjednicom Vericom Rupčić, posjetile su Pučku kuhinju u Koprivnici, koja djeluje u sklopu Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica.

Jedna je to od planiranih aktivnosti podravsko-prigorskih “Katarina”, a prilikom posjete “Katarine” su darovale voće, povrće, zimnicu, meso i mesne prerađevine te ostale namirnice, koje će se koristiti za pripremu obroka u koprivničkoj Pučkoj kuhinji u kojoj se svakodnevno hrani oko 150 ljudi.

Ravnateljica Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica Adela Sočev, u razgovoru sa članicama “Katarina”, naglasila je kako će donirane namirnice, pomoći mnogima koji su u vrijeme krize ostali bez posla te su zbog različitih životnih okolnosti prisiljeni koristiti usluge koprivničke Pučke kuhinje, kao i Socijalne samoposluge. Ravnateljica Sočev zahvalila je na donaciji te naglasila važnost dugogodišnjih donatora među kojima je i Zajednica žena HDZ-a “Katarina Zrinski” Koprivničko-križevačke županije, kao i svih drugih koji se povremeno pridružuju.