ODRŽANA KLAUZURA HDZ-a U ZAGREBU

ZAGREB – Klauzura HDZ-a održana je u subotu, 30. studenoga 2019. godine, u Zagrebu na kojoj su nazočili članovi Predsjedništva, Nacionalnog vijeća, Središnjeg odbora, gradonačelnici i načelnici iz redova HDZ-a, predsjednici stranačkih organizacija na općinskim, gradskim i županijskim razinama, ministri, državni tajnici i pomoćnici ministara te drugi dužnosnici, kao i prvo čovjek HDZ-a i predsjednik Vlade RH Andrej Plenković, aktualna predsjednica i kandidatkinja stranke za predsjednicu Kolinda Grabar Kitarović, zamjenik predsjednika HDZ-a Milijan Brkić, glavni tajnik HDZ-a Gordan Jandroković te voditelj Izbornog stožera Ivan Anušić.

Više od tisuću članova i članica okupljenih na Klauzuri odaslalo je jednodušnu poruku:

Svi za našu Kolindu, sadašnju i buduću predsjednicu Republike!

Kao ozbiljna stranka, ozbiljno se pripremamo za izbore!

Sadašnja i buduća predsjednica Kolinda Grabar Kitarović:

“Hvala od srca svim hrvatskim ljudima zahvaljujući kojima smo maknuli ljevicu s Pantovčaka! Hvala svim članicama i članovima HDZ-a bez kojih ne bih postala prva hrvatska predsjednica! Vjerujem u hrvatski narod, jer hrvatski narod može i zna!”

Predsjednik HDZ-a i Vlade RH Andrej Plenković:

“Predsjednica je bila, jest i ostat će Kolinda Grabar-Kitarović! Onima koji su opustošili Lijepu Našu, smanjili plaće i uništili desetine tisuća radnih mjesta, bacili RH u kreditno smeće, posvađali nas s civiliziranim svijetom zbog Lex Perković – njima Hrvati neće dati drugu šansu!”

Glavni tajnik HDZ-a i predsjednik Hrvatskog sabora Gordan Jandroković:

Vodimo bitku za budućnost. U njoj će predsjednica ostati naša Kolinda, a Milanović će, normalno, ostati izvan ozbiljne politike, a SDP, podjednako normalno, u oporbi! Nema povratka na staro! Nikada više kandidat ljevice neće na Pantovčak!”

Voditelj Izbornog stožera Ivan Anušić:

Zajedništvo HDZ-a i svi vi ovdje, koji čvrsto stojite uz našu kandidatkinju, jamstvo je uspjeha i nove pobjede naše predsjednice. Ta pobjeda naziva se Kolinda Grabar-Kitarović, ta pobjeda znači pobjedu za Hrvatsku!”

Svi idemo – zajedno i odvažno, svjesni vlastitih postignuća – po još jednu pobjedu i novi mandat naše, hrvatske predsjednice!

Klauzuri u Zagrebu nazočili su i članice i članovi HDZ-a Koprivničko-križevačke županije, predvođeni predsjednikom ŽO HDZ-a Koprivničko-križevačke županije Darkom Sobotom i potpredsjednikom ŽO HDZ-a Koprivničko-križevačke županije i saborskim zastupnikom Damirom Felakom.

foto: FB HDZ Hrvatska demokratska zajednica