PROŠIRENA SJEDNICA ŽO HDZ-a KOPRIVNIČKO-KRIŽEVAČKE ŽUPANIJE

KOPRIVNICA – U stranačkim prostorijama u Koprivnici u ponedjeljak, 14. listopada 2019. godine održana je 35. proširena sjednica ŽO HDZ-a Koprivničko-križevačke županije.

Predsjednik ŽO HDZ-a Koprivničko-križevačke županije Darko Sobota izvijestio je članove i članice o 67. sjednici Predsjedništva i 48. sjednici Nacionalnog vijeća HDZ-a u Zagrebu, na kojoj se govorilo o radu Vlade RH na čelu s predsjednikom Andrejom Plenkovićem te o novom blagdanskom kalendaru.

Predsjednik Sobota rekao je kako se krenulo s osnivanjem izbornih stožera za predstojeće predsjedničke izbore i na županijskim razinama, te je, prema preporukama čelništva Izbornog stožera, predsjednikom Županijskog izbornog stožera u Koprivničko-križevačkoj županiji imenovan upravo predsjednik ŽO HDZ-a Darko Sobota. Sobota je predstavio je manifestacije koje su dostavljene Izbornom stožeru, a koje bi aktualna predsjednica i kandidatkinja stranke za novi mandat Kolinda Grabar-Kitarović mogla u narednom razdoblju posjetiti te je naglasio kako je dogovoreno da će se u sklopu kampanje na nacionalnoj razini održati četiri donatorske večeri, dvije klauzure te četiri velika predizborna skupa u Splitu, Rijeci, Osijeku i Zagrebu dok se aktivnosti u predizbornoj kampanji na lokalnoj i regionalnoj razini dogovaraju i uskoro će biti predstavljene.

Predsjednik ŽO HDZ-a Koprivničko-križevačke županije Darko Sobota podsjetio je još jednom prisutne članove i članice Županijske skupštine Koprivničko-križevačke županije kako će se naredna sjednica Županijske skupštine održati 2. prosinca 2019. godine te će na istoj sjednici biti točka o izmjenama i dopunama Proračuna Koprivničko-križevačke županije za 2019. te donošenje Proračuna za 2020. godinu.