PREDSJEDNIK SOBOTA NA IZVJEŠTAJNOJ SJEDNICI GLAVNOG VIJEĆA MREŽE NEZAVISNIH LISTA

Predsjednik ŽO HDZ-a Koprivničko-križevačke županije Darko Sobota nazočio je redovnoj izvještajnoj sjednici Glavnog vijeća MREŽE nezavisnih lista održanoj u četvrtak, 6. lipnja 2019. godine u Križevcima.

Izvještajnoj sjednici prisustvovali su i predstavnici koalicijskih partnera HDZ-a i MREŽE na regionalnoj i lokalnoj razini: predsjednica ŽO HNS-a Koprivničko-križevačke županije Jasmina Pavlović, predsjednik ŽO HSU-a Koprivničko-križevačke županije Željko Pintar, predsjednik GO HDZ-a Križevci dr. Mato Devčić te saborski zastupnik Branko Hrg.

U obraćanju članovima Glavnog vijeća, predsjednik MREŽE nezavisnih lista Darko Koren, ujedno i župan Koprivničko-križevačke županije, zahvalio je predsjedniku ŽO HDZ-a Koprivničko-križevačke županije, svom zamjeniku Darku Soboti na dugogodišnjoj uspješnoj i kvalitetnoj suradnji te potporu koju mu pruža kao prvi suradnik u Koprivničko-križevačkoj županiji.

Predsjednik ŽO HDZ-a Koprivničko-križevačke županije Darko Sobota pozdravio je članove MREŽE nezavisnih lista, kako je istaknuo “prijatelje i prijateljice” te im zahvalio na potpori listi HDZ-a za EU parlament.

“Da nije bilo našeg zajedništva, ne bismo imali priliku danas provoditi programe i projekte na dobrobit svih stanovnika Koprivničko-križevačke županije. Imamo stabilnu većinu u Županijskoj skupštini Koprivničko-križevačke županije i uopće nije upitna realizacija proračuna i projekata koji su zacrtani za naredno razdoblje. To zajedništvo koje sve ovo vrijeme pokazujemo treba nam i dalje jer nam dolazi vrijeme kada će nam trebati puno snage i razumijevanja za provođenje politika na dobrobit građana. Snaga je upravo u zajedništvu i u tome nas nitko neće pokolebati, a svaki udarac koji primimo, jača nas sve više i daje nam snagu za dalje. Snaga je iza župana Darka Korena, snaga je iza HDZ-a u Koprivničko-križevačkoj županiji, snaga je iza svih naših koalicijskih partnera”, kazao je u svom obraćanju predsjednik ŽO HDZ-a Koprivničko-križevačke županije Darko Sobota.