Predsjednica Zajednice žena HDZ-a “Katarina Zrinski” Verica Rupčić posjetila koprivničku Pučku kuhinju

KOPRIVNICA – U sklopu tradicionalnih akcija Zajednice žena HDZ-a “Katarina Zrinski” Koprivničko-križevačke županije uoči Božićnih blagdana, a povodom Međunarodnog dana volontera, organiziran je posjet Pučkoj kuhinji koja djeluje u sklopu Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica.

Predsjednica Zajednice žena HDZ-a “Katarina Zrinski” Koprivničko-križevačke županije Verica Rupčić uručila je donaciju hrane ravnateljici Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica Adeli Sočev, koja je zahvalila u ime korisnika i zaposlenika na donaciji te naglasila važnost i značaj dugogodišnjih donatora, među kojima je i Zajednica žena HDZ-a “Katarina Zrinski” Koprivničko-križevačke županije. Donacija voća i povrća, mesa i ostalih namirnica bit će značajan doprinos za pripremu obroka u Pučkoj kuhinji u Koprivnici.

Pandemija COVIDA-19 promijenila je životne okolnosti pa su i neke aktivnosti Zajednice žena HDZ-a “Katarina Zrinski” Koprivničko-križevačke županije otkazane. Svako vrijeme ima svoje specifične izazove pa uvijek treba koristiti svaku priliku za dobrim djelima i pružanjem pomoći. To je misao vodilja s kojom djeluju “Katarine” pa će tradicionalno, kao i dugi niz godina uoči Božićnih blagdana, razveseliti paketima i obitelji, koje su često zaboravljene, poručile su članice Zajednice žena HDZ-a “Katarina Zrinski” Koprivničko-križevačke županije na čelu s predsjednicom Vericom Rupčić.