DRUŽENJE KANDIDATA II. IZBORNE JEDINICE S BRANITELJIMA

KOPRIVNICA – U Koprivnici je u utorak, 23. lipnja 2020. godine održano druženje branitelja i kandidata za zastupnike u Hrvatskom saboru s liste HDZ-a u II. izbornoj jedinici. Druženju su nazočili četvrti na listi Ante Deur, pripadnik Specijalne jedinice Rakitje i nekadašnji savjetnik za branitelje predsjednice K. Grabar-Kitarović te sedmi na listi Darko Sobota, predsjednik ŽO HDZ-a Koprivničko-križevačke županije i pripadnik 3. Đurđevačke bojne 105. brigade Bjelovar.

Deur i Sobota predstavili su ukratko program HDZ-a za parlamentarne izbore “Sigurna Hrvatska”, s posebnim naglaskom na dio koji se odnosi na braniteljsku populaciju.

Druženju je prisustvovao i general Mladen Markač koji je dao podršku kandidatima HDZ-a na listi za zastupnike u Hrvatskom saboru u II. izbornoj jedinici.

U ime svih nazočnih predstavnika braniteljskih udruga obratio se predsjednik UDVDR Podružnice Koprivničko-križevačke županije Siniša Pavlović, a susretu su nazočili i saborski zastupnik Damir Felak te zamjenik koprivničko-križevačkog župana Ratimir Ljubić.