PREDSJEDNIK PLENKOVIĆ U KOPRIVNICI: OVO JE NAJVEĆI PROŠIRENI ŽUPANIJSKI ODBOR NA KOJEM SAM BIO!

KOPRIVNICA – U sklopu boravka u Koprivničko-križevačkoj županiji u ponedjeljak, 16. prosinca 2019. godine održano je i druženje članova i članica Hrvatske demokratske zajednice s područja Koprivničko-križevačke županije s predsjednikom HDZ-a i predsjednikom Vlade RH Andrejom Plenkovićem i glavnim tajnikom HDZ-a i predsjednikom Hrvatskog sabora Gordanom Jandrokovićem u Koprivnici. U pratnji predsjednika HDZ-a Andreja Plenkovića bili su i ministar financija Zdravko Marić, ministar uprave Ivan Malenica, ministar državne imovine Mario Banožić te ministrica za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku Vesna Bedeković.

Predsjednik HDZ-a A. Plenković i predsjednik ŽO HDZ-a Koprivničko-križevačke županije D. Sobota

Na početku druženja, članovima i članicama HDZ-a s područja Koprivničko-križevačke županije i čelnicima HDZ-a na čelu predsjednikom Andrejom Plenkovićem obratio se predsjednik ŽO HDZ-a Koprivničko-križevačke županije Darko Sobota:

“U Koprivničko-križevačkoj županiji predsjednik naše stranke i još k tome predsjednik Vlade RH nikada nije bio cijeli dan. S njime su bili i predsjednik Hrvatskog sabora i većina ministara. To je jedno veliko priznanje svima nama. Hvala Vam na tome!”.

Predsjednik ŽO HDZ-a Koprivničko-križevačke županije D. Sobota

Prisutnima se nakon predsjednika ŽO HDZ-a Koprivničko-križevačke županije Darka Sobote, obratio i glavni tajnik HDZ-a i predsjednik Hrvatskog sabora Gordan Jandroković:

“Aktualna i buduća predsjednica Kolinda Grabar Kitarović svojim je radom znatno pomogla pozitivnoj slici i uspjesima naše zemlje u svijetu. Znanje i iskustvo njezina su velika prednost u odnosu na ostale kandidate. Što se tiče naše kandidatkinje, tu nema nikakve sumnje – Kolinda Grabar Kitarović opet će biti predsjednica. HDZ je i bit će i dalje najjača stranka.”

Glavni tajnik HDZ-a G. Jandroković

Jasnu poruku članicama i članovima HDZ-a na druženju u Koprivnici poslao je i predsjednik HDZ-a i predsjednik Vlade RH Andrej Plenković:

“Moram priznati da nikada nisam bio na ovako velikom proširenom Županijskom odboru neke organizacije naše stranke. Time ste vi i svi mi još jednom pokazali našu snagu, jer smo zajedno najjači. Predsjednica Kolinda Grabar Kitarović ima iza sebe pet godina uspješnog mandata, ugled u svijetu i brojna postignuća. Republika Hrvatska nikad nije bila snažnija i utjecajnija, kad gledamo međunarodnu razinu. Ponovno ćemo izabrati Kolindu Grabar Kitarović. HDZ je najsnažnija stranka, a to će ostati i dalje. Koncept desnog centra prvog hrvatskog predsjednika dr. Franje Tuđmana je državotvoran i domoljuban i narodnjački i demokršćanski i europski.”. 

Predsjednik HDZ-a A. Plenković