ODRŽANA IZBORNA SKUPŠTINA OO NOVIGRAD PODRAVSKI

NOVIGRAD PODRAVSKI – Izborna skupština Općinske organizacije HDZ-a Novigrad Podravski održana je u subotu, 9. studenoga 2019. godine u prostorijama KUD-a Novigrad Podravski.

Izabrani članovi OO HDZ-a Novigrad Podravski su: Alen Crnjak, Ivan Jakopović, Ivan Orošić, Zvonko Pavlović, Zdravko Pozder, Marjana Škulketi,Zvonko Špehar, te Melita Vedriš.

Predsjednik OO HDZ-a Novigrad Podravski je Ivan Kovač.

Izbornoj skupštini OO HDZ-a Novigrad Podravski nazočio je i predsjednik ŽO HDZ-a Koprivničko-križevačke županije Darko Sobota koji je čestitao izabranim članovima i predsjedniku Ivanu Kovaču, poželio im je puno uspjeha u radu te napomenu kako ih sve odmah očekuje veliki posao jer su pred nama predsjednički izbori.

“Nakon rezultata hrvatske predsjednice Kolinde Grabar Kitarović ostvarenih u prvom mandatu, njezin ponovni izbor važan je za Hrvatsku i glavni je cilj Hrvatske demokratske zajednice. Ključni potez naše predsjednice Kolinde Grabar Kitarović je odmak Hrvatske od regije te prihvaćenost i potvrda od velikih svjetskih država i njenih državnika. Naša je predsjednica državni čelnik prema kojoj se svjetski čelnici odnose s poštovanje. Sve to i sve što je napravila u aktualnom mandatu, potvrda su njezinih kapacitete, kao i ispravnosti odluke hrvatskih građana koji su joj dali povjerenje prije pet godina da bude predsjednica. Nema sumnje kako je ona najbolji kandidat za još jedan mandat na mjestu predsjednika RH, što će prepoznati građani i građanke širom Hrvatske te Podravine i Prigorja. Mi svi ćemo se potruditi da rezultat u ovoj kampanji bude još bolji jer je Kolinda Grabar Kitarović kandidatkinja koja to zaslužuje.”, naglasio je Sobota.