15. SJEDNICA ŽUPANIJSKE SKUPŠTINE KOPRIVNIČKO-KRIŽEVAČKE ŽUPANIJE

Koprivnica – U ponedjeljak, 9. rujna 2019. godine u prostorima koprivničke Gradske vijećnice održana je 15. sjednica Županijske skupštine Koprivničko-križevačke županije na kojoj su članovi i članice raspravljali o 18 točaka dnevnog reda. Članovi i članice tako su na sjednici upoznati s informacijom Državnog ureda za reviziju o obavljenoj reviziji Proračuna Koprivničko-križevačke županije za 2018. godinu, donijeli su Polugodišnji izvještaj o izvršenju Proračuna Koprivničko-križevačke županije za prvo polugodište 2019. godine, razmatrali su Polugodišnje izvješće o radu župana Koprivničko-križevačke županije za razdoblje od 1. siječnja do 30. lipnja 2019. godine kao i izvješća o poslovanju trgovačkih društava u suvlasništvu Koprivničko-križevačke županije za 2018. godinu i to Piškornice d.o.o. i PZC Varaždin.

Pred članicama i članovima Županijske skupštine Koprivničko-križevačke županije našao se, među ostalim, i Izvještaj o provedbi Zakona o poljoprivrednom zemljištu, donošenje Odluke o visini turističke pristojbe za 2020. i 2021. godinu na području Koprivničko-križevačke županije te nova Odluka o davanju suglasnosti za zaduženje Općoj bolnici “Dr. Tomislav Bardek” Koprivnica, kod Podravske banke d.d., za sufinanciranje projekta energetske obnove.

Potpredsjednik ŽO HDZ-a Koprivničko-križevačke županije Franjo Poljak aktivirao mandat

15. sjednica Županijske skupštine Koprivničko-križevačke županije u ponedjeljak, 9. rujna 2019. godine, početak je i rada novog člana Skupštine, potpredsjednika ŽO HDZ-a Koprivničko-križevačke županije i načelnika Općine Sveti Petar Orehovec Franje Poljaka. Poljak je 26. kolovoza 2019. godine obavijestio županijske stručne službe o nastavku obnašanja mandata koji je i službeno aktiviran 3. rujna.