PREDSJEDNIK HDZ-a I VLADE RH ANDREJ PLENKOVIĆ DOLAZI U KOPRIVNICU

KOPRIVNICA – Predsjednik Vlade RH i predsjednik HDZ-a Andrej Plenković u četvrtak, 22. kolovoza 2019. godine, dolazi u posjet Gradu Koprivnici, Koprivničko-križevačkoj županiji i ŽO HDZ-a Koprivničko-križevačke županije.

Tijekom boravka u Koprivnici, predsjednik Vlade RH Andrej Plenković posjetit će Podravku d.d. gdje će se sastati s predstavnicima Uprave na čelu s predsjednikom Uprave Marinom Pucarom. Potom će se susresti sa županom Koprivničko-križevačke županije Darkom Korenom i zamjenicima župana Darkom Sobotom i Ratimirom Ljubićem te gradonačelnikom Koprivnice Mišelom Jakšićem i suradnicima, a sastanku će nazočiti i saborski zastupnici iz Koprivničko-križevačke županije.

Predsjednik HDZ-a Andrej Plenković nakon toga družit će se s članovima i članicama ŽO HDZ-a Koprivničko-križevačke županije u stranačkim prostorija u Koprivnici.

Boravak u Koprivnici, predsjednik Vlade i HDZ-a Andrej Plenković završit će obilaskom završnih priprema Top manifestacije Hrvatske, 14. Renesansnog festivala na koprivničkim Gradskim bedemima.

U pratnji predsjednika Vlade Andreja Plenkovića bit će ministrica poljoprivrede Marija Vučković, ministar turizma Gari Cappelli, te ministar gospodarstva, poduzetništva i obrta Darko Horvat.