IZBORNA SKUPŠTINA ZAJEDNICE BRANITELJA HDZ-a “GOJKO ŠUŠAK” KOPRIVNIČKO-KRIŽEVAČKE ŽUPANIJE

U Koprivnici je održana izborna skupština Zajednice branitelja HDZ-a „Gojko Šušak“ Koprivničko – križevačke županije. Na izbornoj skupštini u Koprivnici bio je i predsjednik Zajednice branitelja “Gojko Šušak”, umirovljeni general- bojnik Miljenko Filipović koji se obratio nazočnim braniteljima i gostima. Osim predsjednika general bojnik-a Miljenka Filipovića skupštini je nazočio i saborski zastupnik Damir Felak, predsjednik Županijske organizacije HDZ-a Darko Sobota, tajnik ZBGŠ Kruno Cavrić, član predsjedništva ZBGŠ Ivo Loborec te drugi gosti i uzvanici iz susjednih županijskih zajednica i organizacija HDZ te predstavnici braniteljskih i stradalničkih udruga iz Koprivničko-križevačke županije.
Nakon izbora radnih tijela , pozdravnih govora gostiju i izvješća predsjednika Zvonka Belje pristupilo se izboru predsjednika i članova predsjedništva. Jedinikandidat za predsjednika bio je g. Zvonko Beljo koji je ponovno jednoglasno izabran od prisutnih izaslanika na skupštini dok je za potpredsjednika izabran g. Krešimir Papac. Nakon toga je 60-setak članova skupštine izabralo i članove ŽO ZBGŠ.

Skupština je završila zajedničkim pjevanjem stranačke himne “Bože čuvaj Hrvatsku”.

Čestitamo ponovno izabranom predsjedniku Zvonki Belji te zahvaljujemo svim našim braniteljima na hrabroj i odvažnoj borbi za samostalnu i neovisnu Republiku Hrvatsku.

Foto: