SONJA CELIŠČAK NOVA JE PREDSJEDNICA ŽUPANIJSKE MLADEŽI

Na jučer održanoj Izbornoj skupštini županijske mladeži HDZ-a Sonja Celiščak izabrana je za novu predsjednicu.

Izaslanike i goste su tom prigodom pozdravili predsjednik Županijskog odbora HDZ-a Koprivničko-križevačke županije Darko Sobota, saborski zastupnik Damir Felak i predsjednica županijske Zajednice žena „Katarina Zrinski“ Verica Rupčić.

Novoizabrana predsjednica u svom obraćanju naglasila je kako želi da se mladež još aktivnije angažira u promicanju programa Hrvatske demokratske zajednice, da bude aktivna potpora u održavanju svih izbora koji su pred nama, ali i da iznjedri kvalitetne kandidate na nadolazećim izborima koji će sudjelovati u obnašanju vlasti.  Istaknula je kako od svoje mladeži očekuje da budu proaktivna, inovativna i odgovorna kako bi bili najaktivnija i najorganiziranija mladež koja će služiti na ponos Hrvatskoj demokratskoj zajednici. Zahvalila je i dosadašnjem predsjedniku Saši Cestaru na trudu i radu u prethodnih 6 godina mandata.

U Županijski odbor Mladeži HDZ-a ušli su i Fran Papac, Ivan Car, Mirna Kovač, Dominik Petak, Domagoj Bunta, Zoran Ježić, Ivan Tinodi, Iva Maletić, Alen Janći i Matija Kolarević.

Nadzorni odbor čine Ivan Lovković, Andrej Skec i Lovro Šoštarić.

Ovom prilikom još jednom čestitke novoj predsjednici na čelu ŽO mladeži, novoizabranim članovima ŽO i NO Mladeži HDZ-a Koprivničko-križevačke županije.