ODRŽANA 43. PROŠIRENA SJEDNICA ŽO HDZ-a KOPRIVNIČKO-KRIŽEVAČKE ŽUPANIJE

KRIŽEVCI – 43. proširena sjednica ŽO HDZ-a Koprivničko-križevačke županije održana je u četvrtak, 5. ožujka 2020.godine u Križevcima. Na sjednici je predsjednik ŽO HDZ-a Koprivničko-križevačke županije Darko Sobota podsjetio članove i članice na tijek unutarstranačkih izbora, rokovima te načinu provođenja izbora dok je detalje vezane uz kandidature za predsjednik i potpredsjednik općinskih, gradskih i županijske organizacije predstavio Tihomir Kvakarić te je objasnio delegatski sustav za županijsku skupštinu ŽO HDZ-a Koprivničko-križevačke županije.

Rokovi prikupljanje potpisa za kandidature za predsjednik i potpredsjednike općinskih, gradskih i županijskih organizacija HDZ-a započeli su 5. ožujka 2020. godine i završavaju 20. ožujka 2020. u ponoć.

Na 43. proširenoj sjednici ŽO HDZ-a Koprivničko-križevačke županije predsjednik Darko Sobota zahvalio je svim članicama i članovima na dosadašnjoj suradnji i radu te ujedno najavio kako će se kandidirati za još jedan predsjednički mandat na čelu ŽO HDZ-a Koprivničko-križevačke županije. Također, Sobota je na sjednici upoznao članove i članice kako će kandidaturu za predsjednika GO Koprivnica podnijeti zamjenik koprivničko-križevačkoj župana Ratimir Ljubić.

Na kraju sjednice predsjednik ŽO HDZ-a Koprivničko-križevačke županije Darko Sobota najavio je kako će tijekom idućeg tjedna predsjednik Vlade RH Andrej Plenković ponovno stići u Koprivnicu, a tom će prilikom biti potpisan ugovor za nastavak gradnje željezničke pruge prema mađarskoj granici.