PISMO PODRŠKE PREDSJEDNIKA ŽO D. SOBOTE AKTUALNOM PREDSJEDNIKU HDZ-a A. PLENKOVIĆU

KOPRIVNICA – Kao dugogodišnji zamjenik župana Koprivničko-križevačke županije i predsjednik ŽO HDZ-a Koprivničko-križevačke županije, uoči predstojećih unutarstranačkih izbora, dajem svoju bezrezervnu potporu kandidaturi Andreja Plenkovića za predsjednika stožerne hrvatske stranke, naše Hrvatske demokratske zajednice. Andrej Plenković je svojim radom kao predsjednik Hrvatske demokratske zajednice i predsjednik Vlade RH dao nemjerljiv doprinos razvoju Republike Hrvatske i Koprivničko-križevačke županije. Andrej Plenković stabilizirao je Hrvatsku demokratsku zajednicu te vodi najuspješniju Vladu RH.

Koprivničko-križevačka županija, kao i općine i gradovi u Koprivničko-križevačkoj županiji prepoznatu kao i aktivnosti i programi, te prijedlozi razvoja Podravine i Prigorja, a rad naših ljudi prepoznaje se i na nacionalnoj razini. Zahvaljujući aktualnoj Vladi RH kojoj je na čelu upravo Andrej Plenković u Koprivničko-križevačkoj županiji te općinama i gradovima realizirani su i realiziraju se brojni projekti s ciljem boljeg standarda života stanovnika svih prostora ravnomjerno.

Smatram kako je iznimno bitno podržati Andreja Plenkovića da bi se nastavili brojni projekti razvoja na nacionalnoj te regionalnoj i lokalnoj razini.

Vjerujem kako će naša stranka na čelu s Andrejom Plenkovićem postići izbornu pobjedu na predstojećim parlamentarnim izborima.

S poštovanjem,

Predsjednik

ŽO HDZ-a Koprivničko-križevačke županije

Darko Sobota, v.r.