DRUŽENJE MLADEŽI HDZ-a KOPRIVNIČKO-KRIŽEVAČKOJ ŽUPANIJI

KOPRIVNICA – Mladež HDZ-a Koprivničko-križevačke županije organizirala je u subotu, 12. siječnja 2020. godine prigodno druženje. Nazočili su mu predsjednik ŽO HDZ-a Koprivničko-križevačke županije Darko Sobota, predsjednik Mladeži HDZ-a Ivan Vidiš te potpredsjednik Mladeži HDZ-a Dalibor Bišćan, predsjednik GO HDZ-a Koprivnica Goran Kovačić, politički tajnik ŽO HDZ-a Koprivničko-križevačke županije Miroslav Kovačić, potpredsjednik GO HDZ-a Koprivnica Saša Cestar, predsjednica Mladeži HDZ-a Bjelovarsko-bilogorske županije Judita Emić te predsjednik Mladeži HDZ-a Varaždinske županije Tin Jurak.

Predsjednica Mladeži HDZ-a Koprivničko-križevačke županije Sonja Celiščak zahvalila je članicama i članovima Mladeži na svemu učinjenom u posljednjih godinu dana te istaknula:

“Članovi i članice Mladeži HDZ-a Koprivničko-križevačke županije sudjelovali su na Nacionalnom danu Mladeži u Osijeku, brojnim tribinama, konferencijama i skupovima, raznim turnirima i humanitarnim aktivnostima. Godina za nama bila je iznimno uspješna za naše članove: Fran Papac dobio je nagradu za najboljeg člana Mladeži koja mu je dodijeljena na Nacionalnom danu Mladeži u Osijeku, Mirna Kovač uspješno je završila Političku akademiju, a Dominik Petak ide na stažiranje u EU parlament kod našeg zastupnika Karla Resslera. Cijelo smo vrijeme davali sve od sebe kako bi primjerom i ponašanjem čvrsto zagovarali i promovirali politiku naše stranke. Sve to, naravno, ne bi bilo moguće bez predsjednika našeg ŽO Darka Sobote koji nam uistinu uvijek izlazi u susret i podržava sve naše aktivnosti i naš rad. Hvala i predsjedniku Mladeži HDZ-a Ivanu Vidišu kojem je ovo treći posjet našoj županiji i našoj mladeži.”

Nazočnima su se obratili i gosti predsjednici Mladeži HDZ-a Bjelovarsko-bilogorske županije i Varaždinske županije Judita Emić i Tin Jurak, kao i predsjednik GO HDZ-a Koprivnica Goran Kovačić koji je u svom govoru naglasio kako danas u Gradskoj vijeću Grada Koprivnice od šest vijećnika koliko ih HDZ ima, čak njih petero su nekadašnji i sadašnji (Sonja Celiščak) predsjednici Mladeži HDZ-a, zatim predsjednik Mladeži HDZ-a Ivan Vidiš koji je još jednom pohvalio rad Mladeži HDZ-a Koprivničko-križevačke županije na čelu s predsjednicom Sonjom Celiščak, a ugodno druženje gostima i podravsko-prigorskoj Mladeži stranke poželio je i predsjednik ŽO HDZ-a Koprivničko-križevačke županije Darko Sobota, koji je tom prilikom, među ostalim, istaknuo:

“Mladež je potrebna i uvijek je spremna odraditi sve što se pred njih stavi. Jedan izborni ciklus je za nama, no još nas puno posla čeka i znam da će se Mladež i tu pokazati. Naši su mladi u godini za nama postigli, pojedinačno, odlične rezultate i uspjehe, a sve to pokazuje kako je podrška i potpora njima ispravna te im mi “seniori” uvijek moramo i budemo na raspolaganju. Dok imamo ovakvu Mladež, sigurni smo stoga želim svim članovima i članicama Mladeži još jednu ovako, ako ne i uspješniju godinu.”