HVALA SVIM ČLANICAMA I ČLANOVIMA TE SVIM GLASAČIMA!

Poštovane članice i članovi Hrvatske demokratske zajednice,

dragi simpatizeri i glasači,

hvala Vam na iskazanoj potpori našoj kandidatkinji za predsjednicu RH Kolindi Grabar-Kitarović i u drugom krugu izbora za predsjednika. Svaki Vaš glas daje nam snagu za nastavak dalje za dobrobit svih stanovnika Koprivničko-križevačke županije, Podravine i Prigorja. Izlaskom na birališta i ovoga puta pokazali ste kako Vam je stalo do naše zemlje i do stabilnosti Hrvatske.

Veliko hvala i svim članovima i članicama Izbornog stožera HDZ-a Koprivničko-križevačke županije, članovima i članicama Predsjedništva i ŽO HDZ-a Koprivničko-križevačke županije, predsjednicima GO i OO HDZ-a u Koprivničko-križevačkoj županiji i predsjednicima naših Zajednica koji su svojim trudom i angažmanom u ovim predsjedničkim izborima na svojim područjima odradili ogroman posao, bez trena stajanja, bez brojenja kilometara i koraka. Hvala Vam na svakom Vašem koraku i kilometru, svakoj Vašoj riječi i rečenici.

Voljom većine hrvatskih birača novoizabrani predsjednik RH je Zoran Milanović. Razočarani činjenicom, no poštujemo volju naroda te vjerujem kako će novi predsjednik predstavljati sve hrvatske građane, bez obzira na boju koju nosi i kojem političkom polu pripada. Vjerujem kako će u velikoj mjeri nastaviti dobre politike predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović te, među ostalim, poštovati dignitet Domovinskoga rata, kao i ostavštinu našeg prvog predsjednika dr. Franje Tuđmana, a isto tako Hrvatsku i dalje pozicionirati u srednju Europu i na Mediteran.

Kao što je dr. Franjo Tuđman u našu povijest upisan kao tvorac hrvatske domovine i prvi hrvatski predsjednik, tako će i Kolinda Grabar-Kitarović u našoj povijesti biti upisana kao prva hrvatska predsjednica!

Predsjednica koja je pozicionirala Hrvatsku u Europi, okupljala i živjela sa svojim narodom, a njezinim se izborom i radom dokazalo kako je Hrvatska uistinu demokratska, moderna europska zemlja.

Još jednom veliko Vam hvala!

Darko Sobota

predsjednik ŽO HDZ-a Koprivničko-križevačke županije