KONSTITUIRAJUĆA SJEDNICA ŽUPANIJSKOG ODBORA ZAJEDNICE BRANITELJA HDZ-A „GOJKO ŠUŠAK“ KOPRIVNIČKO-KRIŽEVAČKE ŽUPANIJE

U srijedu, 28. svibnja 2019. godine u prostorijama ŽO HDZ-a Koprivničko-križevačke županije u Koprivnici održana je konstituirajuća sjednica Županijskog odbora Zajednice branitelja HDZ-a „Gojko Šušak“ Koprivničko-križevačke županije.

Izabrani su na nove mandatne dužnosti potpredsjednik Zajednice branitelja HDZ-a „Gojko Šušak“ Koprivničko-križevačke županije Krešimir Papac, za tajnika je ponovo izabran dosadašnji tajnik Vlado Radotović, te je za rizničara imenovan Mirko Hanžeković koji će, uz navedene dužnosti, biti osoba za odnos s medijima, fotografiju te vođenje i ažuriranje Internet stranica i stranica na društvenim mrežama.

Predsjednik Zvonko Beljo podnio je izvješće o održanoj izbornoj skupštini Zajednice branitelja HDZ-a „Gojko Šušak“ Koprivničko-križevačke županije koja je održana, u petak, 2. svibnja 2019. godine u restoranu „Zrinski“ u Koprivnici.

Na konstituirajućoj sjednici imenovani su i koordinatori: za Grad Koprivnicu Krešimir Papac, za Grad Đurđevac Rajko Gašparić i za Grad Križevce Vlado Radotović koji će pripremiti i organizirati osnivačke skupštine u gradovima te stvoriti uvjete za početak rada Gradskih Odbora Zajednice branitelja HDZ-a „Gojko Šušak“ u roku od 60 dana.

Donesena je odluka da će za sve članove koji popune pristupnicu za prijem u članstvo Zajednice branitelja HDZ-a „Gojko Šušak“, odluku o prijemu donositi temeljne gradske organizacije gradova Koprivnice, Križevaca i Đurđevca