Blagdansko druženje u Domu za starije i nemoćne u Koprivnici

Članice županijske Zajednice žena HDZ-a «Katarina Zrinski» su u okviru dugogodišnje tradicije posjetile Dom za starije i nemoćne u Koprivnici, gdje su se družile s korisnicima po dvadeseti puta, koliko traje njihova suradnja i blagdansko druženje.  Ravnateljica Vesna Križan je zahvalila članicama, koje kontinuirano dolaze čemu se korisnici izuzetno vesele, što je vidljivo i po ispunjenoj dvorani i njihovim ozarenim licima. Predsjednica županijske Zajednice žena Verica Rupčić je izrazila zadovoljstvo suradnjom, kao i uzajamnom srećom i radošću prilikom svakog susreta.
Naglasila je da “Katarine” uvijek dolaze otvorena srca sa željom da podijele ljubav i lijepe trenutke u blagdansko vrijeme. Svima je zaželjela lijepe i mirne blagdane da ih provedu u zajedništvu te sretnu i zdravu Novu godinu uz obilje Božjeg blagoslova, a zatim je najavila nastup Mješovitog pjevačkog zbora KUD-a “Ivan Vitez Trnski” iz Novigrada Podravskog, pod vodstvom profesorice Lidije Peroš.
Zbor je otpjevao nekoliko podravskih  skladbi, a na kraju programa su izveli prigodne Božićne pjesme. Bila je to prilika da svi prisutni zapjevaju, što je stvorilo i posebni doživljaj. Veliko oduševljenje je izazvao nastup komičara Mire Kovača, koji je izveo svoj skeč “Kak bi postal kakskader ili pak stativista”. Susret je nastavljen razgovorom i druženjem uz darivanje korisnika voćem. Članicama Zajednice žena Agati Hudoletnjak i Ireni Jagarinec pridružili su se Mirko Hanžeković i Renato Kivač te je druženje nastavljeno s ravnateljicom Vesnom Križan i gostima iz Novigrada.